what we do.

Vi synes selv, vi har verdens bedste arbejde. Vi hjælper virksomheder i ejendomsbranchen med at bygge brands, sikre investeringer og sælge drømme. Vi kender branchen hjemmefra, handler hurtigt og gør os umage fra første brief til sidste salg er gennemført, og den nye ejer er flyttet ind.

vores arbejde.

Uanset hvilken ende af ejendomsbranchen jeres virksomhed hører hjemme i, er vi klædt på til at hjælpe med rådgivning, analyse, eksekvering og opfølgning. Nogle gange er løsningen lille og hurtig, og andre gange bygger vi kampagner og brands over måneder eller år. Vi vil gerne være med, så meget som muligt, i hele processen. Og derfor har vi netop specialiseret os i at levere sparring og løsninger fra visionen er på tegnebrættet, over rejsegildet og til boligaflevering. Og selv efter aflevering af nøglerne, bruger vi god tid på evaluering – af samarbejdet og af ydelserne. Kundetilfredshed er nemlig lige så vigtigt for os, som det er for jer.

Herunder har vi samlet en lang række af vores ydelser og illustreret, hvordan de imødekommer vores kunder og opgaver. Vi foreslår, du kontakter os, hvis I gerne vil høre mere om, hvad det betyder for jeres udfordringer og målsætning.

vores |

2020

potentialeanalyse.

Vores viden kan bringes i spil allerede ved valg af grund eller når målgruppe og boligdisponering skal matches. Det bidrager til vurdering af hvor projektets muligheder for succes ligger. Vi udarbejder analyse og præsenterer findings eller deltager i sparring og med rådgivning.

målgruppeanalyse.

Vi arbejder detaljeret med segmentering og målgruppeanalyse, så både I og vi kan træffe de rigtige valg. Jo tidligere i processen vi sikrer de rigtige indsigter på målgruppen, jo bedre kan vi tilrettelægge markedsføring og sikre resultater. Målgruppekendskab er nemlig helt afgørende for en vellykket kampagne.

lejlighedsindretninger.

Sammenhæng mellem arkitektur, målgruppepræferencer, trends og design sikrer at indretning og iscenesættelse skaber den helt rigtige oplevelse. Vi hjælper med at finde de helt rigtige løsninger og matcher målgrupper, projekt eller myndighedskrav. Uanset hvor god beliggenheden er, kræver det altid en god indretning at ramme plet på målgruppen.

strategisk rådgivning.

Løbende rådgivning er en naturlig del af samarbejdet. Vi har en masse konkret erfaring fra ejendomsbranchen – med både ejendomsudvikling, markedsføring og afsætning. Det sikrer jer en ærlig, konkret og brugbar rådgivning. Tag os med på råd – hellere en gang for meget end en gang for lidt.

konceptudvikling.

Det kreative koncept er grundstenen i vores arbejde. Vi bygger på reelle indsigter, solid strategi og matcher markedets efterspørgsel med en klar, kreativ kommunikation, som rammer plet – fra alle vinkler.

visuel identitet.

Dygtige designere og art directors tilpasser hvert eneste projektdesign til opgaven og målgruppen og skaber unikke visuelle identiteter, der repræsenterer projekterne bedst muligt – og giver os de bedste forudsætninger for stærk brand building.

pressehåndtering.

Vi rådgiver om og leverer på en lang række presseaktiviteter, som gør det nemmere for jer at nå bredt ud og at håndtere de henvendelser, I får. Vi udarbejder fx Q&As, pressefotos og pressekits, pressemeddelelser samt generel rådgivning.

logodesign.

Projektlogo, kampagnelogo eller virksomhedslogo – logoet er, uanset navnet, midt i det hele og et klart og tydeligt billede på projektets værdier. Vi stiller høje krav til det rigtige logo, fordi det er en vigtig del af historien – og vi synes, I skal gøre det samme.

på pladsen.

Byggepladsskilt, vejviser, oversigter/skemaer, beachflag og meget mere – såvel som branded kaffe, vand og goodie bags eller en salgspavillon. Vi tænker på det hele og pakker det pænt ind i projektets egen identitet.

websites.

Projektets website er den centrale spiller i kundedialogen og den omkringliggende markedsføring. Vi har et digitalt mindset – vi designer og udvikler topmoderne websites, der med gennemtænkte salgstragter og effektiv leadgenerering sikrer succesfuld kundekontakt, kortere liggetid og komplet projektrepræsentation

events.

Intet er bedre end at stå der med kunden midt i virkeligheden. Derfor udnytter vi kundemødet maksimalt og rådgiver om planlægning og afholdelse af events og arrangementer som fx åbent hus, infoaftener, generalforsamling, tilvalgsarrangementer og nøgleoverdragelse.

brochure.

Den perfekte brochure repræsenterer brandet og det faktiske byggeri. Det er her, den potentielle kunde kan søge inspiration, vise drømmen frem til gode venner og dykke ned i plantegningernes detaljer.

flyers.

Intet favner essensen af en god historie bedre end den korte version. Og derfor er flyers, one pagers, små take aways og hvad man ellers vil kalde dette ”projektets udvidede visitkort” fortsat et vigtigt element i markedsføringen.

øvrig grafisk produktion.

Flotte plantegninger, trykte brochurer, annoncer, eventmaterialer og andet materiale er effektive markedsføringsværktøjer. Vi supporterer mægleren og salget før, under og efter, de første boliger står klar.

kampagneopsætning.

Med udgangspunkt i timing, medieanbefalinger og medievalg udarbejder vi en detaljeret plan for den komplette kampagne. Herefter håndterer vi al udrulning, opsætning, monitorering og optimering.

sociale medier.

Vi rådgiver om, og eksekverer på, alle medier – og på tværs af alle sociale mediekanaler som fx Facebook og Instagram. Det sikrer dig, at vi altid anbefaler den rigtige brug af de rigtige sociale medier – og at investeringen fungerer i komplet samspil med kampagnens øvrige digitale tiltag.

brandingstrategi.

Strategien hjælper jer og os med at navigere. Vi anser hvert enkelt projekt eller ejendom som et brand – uanset størrelse og forventet levetid. Vi skaber disse brands og giver dem karakter, relevans og likeability ifølge den valgte strategi.

nyhedsbreve.

Relevant inspiration og information leveret på mail til den rigtige bruger – og på det rigtige tidspunkt – er undervurderet i ejendomsbranchen. Vi anser dog ofte nyhedsbreve som en væsentlig del af løsningen, for selv om det kræver tid til analyse og til det gode content, er det det hele…

interviews og spørgeundersøgelser.

For at sikre de gode indsigter og brugbar viden om målgruppen har vi konstant fingeren på pulsen. Vi inddrager helt naturligt repræsentanter for målgruppen i dialogen om opgaveløsningen – fx gennem tests, dataanalyse, interviews eller fokusgrupper. Og for jer betyder det ro i maven, når kampagnen skal godkendes.

video & filmproduktion.

Der er af alle de rigtige årsager fokus på vigtigheden af levende billeder som en integreret del af markedsføringen. Det betyder også, at vi prioriterer at levere video på hele paletten – fra den lille hurtige low cost produktion til den store imagefilm.

tekstforfatning.

Med de rigtige tekster får vi ikke bare formidlet fakta, men også en tone, en profil og en følelse. Vi arbejder med kommunikationspsykologi, adfærdspsykologi og dialog som nogle af de værktøjer, vi kan trække på for at støtte projektet og komme sikkert og hurtig i mål.

showroom / prøvebolig.

Gør oplevelsen komplet og lad os indrette showroom eller prøvebolig som giver dine kunder den helt rigtige oplevelse af projektet, mulighederne og boligerne – af drømmen. Vi er med fra de tidlige skitser og moodboards til samlede leveringer af det komplette event.

kontakt os.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Har du et hurtigt spørgsmål eller vil du bare gerne hilse på? Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vi kan tage en uforpligtende snak.