om nood.

nood. er en unik måde at arbejde målrettet med markedsføring på. Vi fokuserer udelukkende på ejendomsbranchen – til gengæld kender vi den bedre end nogen anden.

nood. betyder, at vi står sammen med kunderne om et projekt, en løsning eller en opgave. Vi vil IKKE blot levere en kampagne. Vi vil være lige så stolte af den færdige løsning og de gode resultater, som vores kunder er det.

velkommen til os.

hvem er vi?

nood. er et serviceminded, løsningsorienteret og dynamisk reklamebureau med praktisk og personlig erfaring fra ejendomsbranchen – både som ejendomsmæglere, projektudviklere og marketingfolk.

nood. er en ganske særlig måde at arbejde målrettet på med markedsføring af alle typer projekter. Vi bygger vores arbejde af lige dele erfaring og passion for branchen. Vi er digitalt funderede og anvender stor viden om digitale medier og muligheder til at skabe resultater for vores kunder.

Vi står sammen med kunderne og går tidligere ind i processen end andre. Vi rådgiver om potentiale, målgrupper og muligheder fra et projekt er på tegnebrættet, vi udvikler brands og identiteter fra bunden af og samler gerne virksomheden eller projektets interessenter i sparring, workshop eller andet for at opnå den absolut bedste return on marketing investment.

Udover c-level rådgivnings- og strategiarbejde er vi heller ikke bange for at trække i arbejdstøjet og styrer sikkert alle eksekveringer fra designteamets indledende udvikling til eventafholdelsen på pladsen.

Vi drives af personlig stolthed. Vi vil være stolte af at nå i mål sammen med kunderne – vi leverer nemlig ikke blot en kampagne, men en bid af os selv.

hvad tilbyder nood.?

Vi tilbyder at varetage hele processen – fra sparring omkring indretning af boliger, kvalitetsniveauer og målgruppematch til design, tekstforfatning, visualiseringer og annonceindrykninger – og alt det dér i mellem. Derudover udvikler og styrer vi kampagner, der starter et projekt op, vedligeholder det og afslutter det. Med gode resultater.

hvordan gør vi det?

Fleksibilitet og service er nøgleord, og ingen opgaver er for store eller for små. Vi elsker at hjælpe med at finde de rigtige løsninger. Vi er en sparringspartner, I kan regne med, som ikke tænder for stopuret hver gang, I ringer. Vi tror på lange relationer, på at hjælpe hinanden og på at være nærværende.

signatur_Alexander

Alexander W. Mottlau
Co-Founder & CEO

mød vores team.

Vi drives af personlig stolthed. Vi vil være stolte af at nå i mål sammen med kunderne – vi leverer nemlig ikke blot en kampagne, men en bid af os selv.

what we |

2020

potentialeanalyse.

Vores viden kan bringes i spil allerede ved valg af grund eller når målgruppe og boligdisponering skal matches. Det bidrager til vurdering af hvor projektets muligheder for succes ligger. Vi udarbejder analyse og præsenterer findings eller deltager i sparring og med rådgivning.

målgruppeanalyse.

Vi arbejder detaljeret med segmentering og målgruppeanalyse, så både I og vi kan træffe de rigtige valg. Jo tidligere i processen vi sikrer de rigtige indsigter på målgruppen, jo bedre kan vi tilrettelægge markedsføring og sikre resultater. Målgruppekendskab er nemlig helt afgørende for en vellykket kampagne.

konceptudvikling.

Det kreative koncept er grundstenen i vores arbejde. Vi bygger på reelle indsigter, solid strategi og matcher markedets efterspørgsel med en klar, kreativ kommunikation, som rammer plet – fra alle vinkler.

lejlighedsindretninger.

Sammenhæng mellem arkitektur, målgruppepræferencer, trends og design sikrer at indretning og iscenesættelse skaber den helt rigtige oplevelse. Vi hjælper med at finde de helt rigtige løsninger og matcher målgrupper, projekt eller myndighedskrav. Uanset hvor god beliggenheden er, kræver det altid en god indretning at ramme plet på målgruppen.

strategisk rådgivning.

Løbende rådgivning er en naturlig del af samarbejdet. Vi har en masse konkret erfaring fra ejendomsbranchen – med både ejendomsudvikling, markedsføring og afsætning. Det sikrer jer en ærlig, konkret og brugbar rådgivning. Tag os med på råd – hellere en gang for meget end en gang for lidt.

sociale medier.

Vi rådgiver om, og eksekverer på, alle medier – og på tværs af alle sociale mediekanaler som fx Facebook og Instagram. Det sikrer dig, at vi altid anbefaler den rigtige brug af de rigtige sociale medier – og at investeringen fungerer i komplet samspil med kampagnens øvrige digitale tiltag.

brandingstrategi.

Strategien hjælper jer og os med at navigere. Vi anser hvert enkelt projekt eller ejendom som et brand – uanset størrelse og forventet levetid. Vi skaber disse brands og giver dem karakter, relevans og likeability ifølge den valgte strategi.

nyhedsbreve.

Relevant inspiration og information leveret på mail til den rigtige bruger – og på det rigtige tidspunkt – er undervurderet i ejendomsbranchen. Vi anser dog ofte nyhedsbreve som en væsentlig del af løsningen, for selv om det kræver tid til analyse og til det gode content, er det det hele…

interviews og spørgeundersøgelser.

For at sikre de gode indsigter og brugbar viden om målgruppen har vi konstant fingeren på pulsen. Vi inddrager helt naturligt repræsentanter for målgruppen i dialogen om opgaveløsningen – fx gennem tests, dataanalyse, interviews eller fokusgrupper. Og for jer betyder det ro i maven, når kampagnen skal godkendes.

video & filmproduktion.

Der er af alle de rigtige årsager fokus på vigtigheden af levende billeder som en integreret del af markedsføringen. Det betyder også, at vi prioriterer at levere video på hele paletten – fra den lille hurtige low cost produktion til den store imagefilm.

tekstforfatning.

Med de rigtige tekster får vi ikke bare formidlet fakta, men også en tone, en profil og en følelse. Vi arbejder med kommunikationspsykologi, adfærdspsykologi og dialog som nogle af de værktøjer, vi kan trække på for at støtte projektet og komme sikkert og hurtig i mål.

showroom / prøvebolig.

Gør oplevelsen komplet og lad os indrette showroom eller prøvebolig som giver dine kunder den helt rigtige oplevelse af projektet, mulighederne og boligerne – af drømmen. Vi er med fra de tidlige skitser og moodboards til samlede leveringer af det komplette event.

visuel identitet.

Dygtige designere og art directors tilpasser hvert eneste projektdesign til opgaven og målgruppen og skaber unikke visuelle identiteter, der repræsenterer projekterne bedst muligt – og giver os de bedste forudsætninger for stærk brand building.

pressehåndtering.

Vi rådgiver om og leverer på en lang række presseaktiviteter, som gør det nemmere for jer at nå bredt ud og at håndtere de henvendelser, I får. Vi udarbejder fx Q&As, pressefotos og pressekits, pressemeddelelser samt generel rådgivning.

logodesign.

Projektlogo, kampagnelogo eller virksomhedslogo – logoet er, uanset navnet, midt i det hele og et klart og tydeligt billede på projektets værdier. Vi stiller høje krav til det rigtige logo, fordi det er en vigtig del af historien – og vi synes, I skal gøre det samme.

på pladsen.

Byggepladsskilt, vejviser, oversigter/skemaer, beachflag og meget mere – såvel som branded kaffe, vand og goodie bags eller en salgspavillon. Vi tænker på det hele og pakker det pænt ind i projektets egen identitet.

websites.

Projektets website er den centrale spiller i kundedialogen og den omkringliggende markedsføring. Vi har et digitalt mindset – vi designer og udvikler topmoderne websites, der med gennemtænkte salgstragter og effektiv leadgenerering sikrer succesfuld kundekontakt, kortere liggetid og komplet projektrepræsentation

events.

Intet er bedre end at stå der med kunden midt i virkeligheden. Derfor udnytter vi kundemødet maksimalt og rådgiver om planlægning og afholdelse af events og arrangementer som fx åbent hus, infoaftener, generalforsamling, tilvalgsarrangementer og nøgleoverdragelse.

brochure.

Den perfekte brochure repræsenterer brandet og det faktiske byggeri. Det er her, den potentielle kunde kan søge inspiration, vise drømmen frem til gode venner og dykke ned i plantegningernes detaljer.

flyers.

Intet favner essensen af en god historie bedre end den korte version. Og derfor er flyers, one pagers, små take aways og hvad man ellers vil kalde dette ”projektets udvidede visitkort” fortsat et vigtigt element i markedsføringen.

øvrig grafisk produktion.

Flotte plantegninger, trykte brochurer, annoncer, eventmaterialer og andet materiale er effektive markedsføringsværktøjer. Vi supporterer mægleren og salget før, under og efter, de første boliger står klar.

kampagneopsætning.

Med udgangspunkt i timing, medieanbefalinger og medievalg udarbejder vi en detaljeret plan for den komplette kampagne. Herefter håndterer vi al udrulning, opsætning, monitorering og optimering.

book et møde.

Skal vi tage en snak om, hvad vi kan gøre for jeres markedsføring? Book et uforpligtende møde og lad nood. byde ind med vores tanker om branding, strategi, digitale muligheder, kreative løsninger eller noget andet. Udfyld formularen her, så hører du fra os.