om nood.

nood. er en unik måde at arbejde målrettet med markedsføring på. Vi fokuserer udelukkende på ejendomsbranchen – til gengæld kender vi den bedre end nogen anden.

nood. betyder, at vi står sammen med kunderne om et projekt, en løsning eller en opgave. Vi vil IKKE blot levere en kampagne. Vi vil være lige så stolte af den færdige løsning og de gode resultater, som vores kunder er det.

velkommen til os.

hvem er vi?

nood. er et serviceminded, løsningsorienteret og dynamisk reklamebureau med praktisk og personlig erfaring fra ejendomsbranchen – både som ejendomsmæglere, projektudviklere og marketingfolk.

nood. er en ganske særlig måde at arbejde målrettet på med markedsføring af alle typer projekter. Vi bygger vores arbejde af lige dele erfaring og passion for branchen. Vi er digitalt funderede og anvender stor viden om digitale medier og muligheder til at skabe resultater for vores kunder.

Vi står sammen med kunderne og går tidligere ind i processen end andre. Vi rådgiver om potentiale, målgrupper og muligheder fra et projekt er på tegnebrættet, vi udvikler brands og identiteter fra bunden af og samler gerne virksomheden eller projektets interessenter i sparring, workshop eller andet for at opnå den absolut bedste return on marketing investment.

Udover c-level rådgivnings- og strategiarbejde er vi heller ikke bange for at trække i arbejdstøjet og styrer sikkert alle eksekveringer fra designteamets indledende udvikling til eventafholdelsen på pladsen.

Vi drives af personlig stolthed. Vi vil være stolte af at nå i mål sammen med kunderne – vi leverer nemlig ikke blot en kampagne, men en bid af os selv.

hvad tilbyder nood.?

Vi tilbyder at varetage hele processen – fra sparring omkring indretning af boliger, kvalitetsniveauer og målgruppematch til design, tekstforfatning, visualiseringer og annonceindrykninger – og alt det dér i mellem. Derudover udvikler og styrer vi kampagner, der starter et projekt op, vedligeholder det og afslutter det. Med gode resultater.

hvordan gør vi det?

Fleksibilitet og service er nøgleord, og ingen opgaver er for store eller for små. Vi elsker at hjælpe med at finde de rigtige løsninger. Vi er en sparringspartner, I kan regne med, som ikke tænder for stopuret hver gang, I ringer. Vi tror på lange relationer, på at hjælpe hinanden og på at være nærværende.

signatur_Alexander

Alexander Windig
Co-Founder & CEO

mød vores team.

Vi drives af personlig stolthed. Vi vil være stolte af at nå i mål sammen med kunderne – vi leverer nemlig ikke blot en kampagne, men en bid af os selv.

book et møde.

Skal vi tage en snak om, hvad vi kan gøre for jeres markedsføring? Book et uforpligtende møde og lad nood. byde ind med vores tanker om branding, strategi, digitale muligheder, kreative løsninger eller noget andet. Udfyld formularen her, så hører du fra os.