teamet bag nood.

Vi drives af personlig stolthed. Vi vil være stolte af at nå i mål sammen med kunderne – vi leverer nemlig ikke blot en kampagne, men en bid af os selv.

hvem er vi?.

nood. er drevet af passionerede mennesker med et skarpt øje for kvalitet. Vi har en innovativ tilgang til vores arbejde, som tydeligt ses på vores resultater. Vi elsker det, vi laver.

Vi er specialister i at skabe opmærksomhed og begejstring for de ting, vi sender ud i verden. Vi forstår at finde og pakke alle de små, fine detaljer ud – frem for at gemme og skjule de mindre attraktive. Ved hver opgave vi går ind i, udvælger vi nøje de rigtige medarbejdere til at løfte projektet til højeste niveau. 

Katrin og Alexander – trækker på hvert sine relevante erfaringer fra henholdsvis bolig- og developerbranchen og reklamebranchen. Til sammen står teamet for det stærkeste bud på en samarbejdspartner til hele ejendomsbranchen.

vi er nood.

nood. er en unik måde at arbejde målrettet med markedsføring på. Vi fokuserer udelukkende på ejendomsbranchen – til gengæld kender vi den bedre end nogen anden.

nood. betyder at vi står sammen med kunderne om et projekt, en løsning eller en opgave. Vi vil ikke blot levere en kampagne.

Vi vil være lige så stolte af den færdige løsning og de gode resultater, som vores kunder er.

Alexander er CEO, Founder og daglig leder i nood. Han har 13 års erfaring inden for marketing, branding, konceptudvikling, kommunikation og salgsstrategi i ejendomsbranchen. Katrin er Kreativchef og har derved det overordnede ansvar for produktionen. Katrin har 22 års erfaring med at udvikle kreative elementer og kampagner med fokus på branding og salg.

Alexander Windig
Founder & CEO

Katrin & Alexander

ring til os.

Den korteste vej, til en indledende snak eller et hurtigt godt råd, går via mobilen. Du ringer bare!

+45 32 16 32 16

hands on.

Dine løsninger er i de absolut bedste hænder. Fra kreativ konceptudvikling til gennemtænkt eksekvering på ofte stramme tidsplaner. Hos nood. er vi omgivet af kreative og megadygtige ildsjæle, der alle er specialister inden for deres område – med mange års erfaring inden for digital og traditionel markedsføring. Det store team, den bredde erfaring og ikke mindst et helt unikt serviceniveau giver os mulighed for at levere kreativt, effektivt og hurtigt inden for alle relevante områder.

marie@nood.dk

27 51 07 02

Marie Hammer
Storytelling & Content Manager

frederikke@nood.dk

53 50 19 95

Frederikke Windig
Grafisk design & DTP

nikolas@nood.dk

40 74 29 27

Nikolas Rasmussen
Digital Art Director

ann-louise@nood.dk

Ann-Louise Windig
Administrations Chef

sarah@nood.dk

Sarah Graversen
Digital Marketing Specialist

jonas@nood.dk

Jonas Munch Johansen
Digital Marketing Manager

luisa@nood.dk

Luisa Rosenberg
Senior Project Manager

ina@nood.dk

Ina Hawthorn
Digital Marketing Specialist

lukas@nood.dk

Lukas Evers
Digital Art Director

kontakt os.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Har du et hurtigt spørgsmål eller vil du bare gerne hilse på? Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vi kan tage en uforpligtende snak.