teamet bag nood.

Vi drives af personlig stolthed. Vi vil være stolte af at nå i mål sammen med kunderne – vi leverer nemlig ikke blot en kampagne, men en bid af os selv.

hvem er vi?.

nood. er drevet af passionerede mennesker med et skarpt øje for kvalitet. Vi har en innovativ tilgang til vores arbejde, som tydeligt ses på vores resultater. Vi elsker det, vi laver.

Vi er specialister i at skabe opmærksomhed og begejstring for de ting, vi sender ud i verden. Vi forstår at finde og pakke alle de små, fine detaljer ud – frem for at gemme og skjule de mindre attraktive. Ved hver opgave vi går ind i, udvælger vi nøje de rigtige medarbejdere til at løfte projektet til højeste niveau. 

Teamets tre partnere – Alexander, Jeanne og Claus – trækker på hvert sit sæt af relevante erfaringer fra henholdsvis bolig- og developerbranchen, reklamebranchen og databranchen. Til sammen står teamet for det stærkeste bud på en samarbejdspartner til hele ejendomsbranchen.

partners.

Co-funder og CEO

Alexander Windig Motlau

Co-Founder & CEO

alexander@nood.dk
42 15 55 55

Alexander er CEO, Founder og daglig leder i nood. Han har 10 + års erfaring inden for marketing, branding, konceptudvikling, kommunikation og salgsstrategi i ejendomsbranchen. Alexander er drevet af et højt niveau af energi, resultater og skarphed. Resultaterne skabes sammen med mennesker og de teams, han er en del af.

partner i nood

Jeanne Ellegaard Sørensen

Partner

jeanne@nood.dk
61 61 24 64

Jeanne er partner i nood. og har desuden gennem de sidste 13 år stået i spidsen for reklamebureauet O&O, der er strategisk og tæt samarbejdspartner til nood. Hun har 20 års erfaring med rådgivning og kreative løsninger inden for BtB og BtC marketing. Jeanne står i spidsen for flere af bureauets kreative koncepter og løsninger.

partner i nood

Claus Mathorne

Partner

claus@nood.dk
29 68 93 33

Claus er partner i nood., men er også stifter og CEO af Mindworking A/S, som er den førende software-leverandør til ejendomsbranchen. Claus har over 20 års erfaring med ejendomsbranchen og med hans analytiske mindset, bidrager Claus til at lægge strategierne i nood.

ring til os.

Den korteste vej, til en indledende snak eller et hurtigt godt råd, går via mobilen. Du ringer bare!

+45 32 16 32 16

hands on.

Dine løsninger er i de absolut bedste hænder. Fra kreativ konceptudvikling til gennemtænkt eksekvering på ofte stramme tidsplaner. Hos nood. er vi omgivet af kreative og megadygtige ildsjæle, der alle er specialister inden for deres område – med mange års erfaring inden for digital og traditionel markedsføring. Det store team, den bredde erfaring og ikke mindst et helt unikt serviceniveau giver os mulighed for at levere kreativt, effektivt og hurtigt inden for alle relevante områder.

Design og art direction

Christine

Design og Art Direction
Idé og art direction

Petra

Idé og Art Direction
Web og video

Nikolas

Web og Video
SoMe og medie

Ida

SoMe og Medie
design og DTP

Julie

Design og DTP
tekst og SoMe

Erik

Tekst og SoMe

kontakt os.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Har du et hurtigt spørgsmål eller vil du bare gerne hilse på? Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vi kan tage en uforpligtende snak.