bliv en del af nood.

Oprettet 20. maj 2022

Projektleder.

Hos nood. leder vi lige nu efter en erfaren projektleder, en 100% selvkørende strukturfreak, der excellerer inden for projektledelse. Du har styr på at planlægge, organisere, strukturere, effektivisere, motivere dit team – faktisk alt der handler om at styre et projekt i mål, er du ret genial til.

Om stillingen
Som projektleder hos nood. kommer du til at arbejde med alle aspekter inden for projektledelse, og er med under hele processen – fra aftalen indgås med kunden, til bolden er skudt i mål. Dit arbejde vil være målrettet på at skabe resultater, og som person føler du et personligt ansvar for, at projekterne bliver en succes for begge parter. Som projektleder vil det være dit ansvar at skabe overblik over projekternes udførelse, så alle processer skrider rettidigt frem, og aftaler overholdes. Men dit hovedformål er også at vedligeholde det gode forhold til vores mange kontakter, inspirere dit team til nye strategier og jagte nye samarbejder med dine gennemførte præsentationer og rige talegaver.

Du bliver en del af et ungt, energisk og ambitiøst team, og får rig mulighed for at spille en nøglerolle i videreudviklingen af virksomheden.

Mere specifikt vil dine arbejdsområder beskæftige sig med:

 • Projektstyring
 • Motivere og lede dit projektteam
 • Have overblik over, koordinere og afvikle møder mellem kunder og egne folk
 • Sikre at de nuværende processer fungerer optimalt både internt og med kunder
 • Designe og udvikle nye processer i takt med ændringer hos nood. eller
  omgivelserne
 • Udvikle tidsplaner og kommunikationsstrategier
 • Budgetstyring

Hvem er du?
Du er et udadvendt team-menneske med et højt energi- og ambitionsniveau. Du formår at drive projekter fra start, til midte og til slut med dine stærke kommunikative og skriftlige kompetencer. Du er vild med struktur, og du evner altid at opretholde overblikket, selv i pressede situationer og når ultrakorte deadlines pludseligt banker på. Det er vigtigt, at du er vant til at projektlede et team, og vi ser gerne, at du har minimum 3 års erfaring fra lignende arbejde med kommercielle og organisatoriske udviklingsopgaver.

Derudover forventer vi at du:

 • Har erfaring med Excel og projektstyringsværktøjer
 • Kan lægge realistiske tidsplaner og følge opgaver til dørs
 • Er selvkørende og ikke bange for at bevæge dig ind på nye områder – du kommer til at lære en masse!

Hvem er vi?
nood. er et kreativt bureau, der kombinerer erfaring fra ejendomsbranchen med ekspertise i reklamebranchen for at levere de bedste kreative løsninger, der hjælper virksomheder med at skille sig ud. Vores team er en magisk bouillonterning af forskelligheder. Alt fra den strategiske planlægger til den nyskabende designer. Fælles for os alle er vores passion. Vores passion for det kreative arbejde.
Er der noget vi har glemt at fortælle, eller vil du bare gerne vide mere om stillingen, så kontakt Emma Hjortshøj Bilsbo på emma@nood.dk eller på tlf. 81 45 07 18. Ellers send din ansøgning direkte til emma@nood.dk med ’Projektleder’ i emnefeltet. Vi inviterer løbende til samtaler, og ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!