bliv en del af nood.

Oprettet 23. februar 2022

Grafisk designer.

Er du vores nye grafiske designer – med ambitioner og kreativ nerve?
Evner du at se det mulige i det umulige? Har du godt overblik og masser af fantasi? Tænker du i billeder, og kan du holde både grafikken og kunden for øje på samme tid? Så læs endelig med, for vi har travlt og leder efter en ny holdkammerat.

Et unikt brandingbureau
nood. er et brandingbureau som er specialister i branding og markedsføring inden for den danske og skandinaviske ejendomsbranche. Vi er et energisk og ungdommeligt team med høj volumen af opgaver, der besidder en startup mentalitet, selvom vi har eksisteret i mange år. Vi er på en stor vækstrejse og har brug for en ny dygtig grafisk designer, som kan indgå i vores kreative team.

Tag medansvar for vores fremtid
Som Grafisk Designer hos nood. kommer du til at have en central rolle med ansvar for at udvikle, diktere og løse alsidige og spændende opgaver for vores kunder. Vi arbejder i et bredt spændingsfelt mellem konceptudvikling, webdesign, online og offline medier og skaber designelementer, der sørger for en fuldendt kunderejse.

Lidt om dig
Du er en stærk grafisk designer, og din hjerne genererer lystigt ideer og koncepter. Du har et digitalt mindset, men mestrer også klassiske grafiske opgaver. Du har stor erfaring i Adobe Creative Cloud-programmerne og er klar til at strø dine faglige guldkorn om dig, når du bl.a. hjælper med:

 • Materiale til online og offline medier
 • Grafik og animationer
 • Rugbrødsopgaver som rentegning og opsætning af breve
 • Design af grafiske elementer til magasiner, annoncer, SoMe, displaybannere m.m.

Du må gerne kunne tænke originalt og samtidig holde fast i den røde tråd. Du ligger lunt i svinget, hvis du kan bygge videre på briefs, der ikke er helt detaljerede, og hvis du er nysgerrig af natur med en stædig finger på den digitale puls. Du ser gerne dig selv om en hybrid, som elsker at udvikle nye kompetencer og dygtiggøre dig og dine omgivelser i fællesskab.

Vi forestiller os desuden, at du:

 • Har en relevant grafisk uddannelse og gerne erfaring fra bureaubranchen
 • Ved, hvordan du gør din erfaring gældende i et fællesskab
 • Har et højt drive og et godt humør, der gør dig i stand til at gribe de flyvende bolde på en omskiftelig arbejdsdag

Det er ikke et krav, at du har erfaring eller forståelse for ejendomsbranchen. Det skal vi nok lære dig.

Lidt om os
Vores kunder er ejendomsmæglere, ejendomsudviklere, pensionsselskaber, kapitalfonde og administrationshuse. Vi er et ungt bureau, men bygger på mere end 20 års erfaring i netop denne branche og kender alle hjørner og facetter. Vi tilbyder alt det ansvar, du kan løfte, og giver dig en unik mulighed for at sætte dit personlige præg. Vi har solid erfaring med branchen og står foran et væksteventyr de næste år.

”Vi håber, at du har potentialet til at få endnu mere ansvar på sigt, og at du har lyst til at blive endnu dygtigere inden for dit fag.” – Alexander Windig, administrerende direktør, nood.

Vi tilbyder:

 • Et dynamisk hold af sympatiske kolleger med family feel
 • Meget varierende opgaver i alle størrelser
 • Lækkert kontor med god beliggenhed på Toldbodgade
 • Fuldtidsstilling med attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
 • Frokostordning
 • Gåture langs Københavns Havn

Et digitalt funderet kontor med plads til familieliv
Du kan se frem til en hverdag på vores kontor i hjertet af København, hvor du bliver en del af et energisk og humoristisk team. Vi arbejder inden for markedsføring og branding af alle opgaver indenfor ejendomsbranchen, og vi arbejder med lige dele erfaring og passion. Vi er digitalt funderede og anvender stor viden om data, digitale medier og muligheder til at skabe resultater for vores kunder.

”Vi er 15 dygtige ildsjæle med hvert vores specialområde. Og jeg er bestemt ikke den traditionelle chef og skal ikke have en finger med i det hele. Jeg har tillid til mine medarbejdere, og jargonen er meget fri. Der er højt til loftet, du kan få alt det ansvar, du kan bære, og så skal det være sjovt at være på arbejde. Og det er det i høj grad også.” – Alexander

Yderligere oplysninger
Send din ansøgning, CV og vedhæft et par eksempler på designløsninger, du har lavet til job@nood.dk med emnefeltet ”Grafisk designer”.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Personlig Assistent Emma Hjortshøj Bilsbo på emma@nood.dk eller tlf. 8145 0718.

Vi inviterer løbende til samtaler og besætter stillingen hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.