bliv en del af nood.

Oprettet 15. marts 2024

Digital Art Director.

Er du vores nye Digitale Art Director med store ambitioner og kreativ nerve?
Evner du at holde dig digitalt opdateret? Har du godt overblik og masser af energi? Elsker du at skabe og følge trends? Tænker du i billeder, og kan du holde både det grafiske og funktionelle for øje på samme tid? Så læs endelig med, for vi søger nu en helt særlig person og måske det er dig!

Om jobbet:

Som Digital Art Director i nood., vil du blive involveret i alle aspekter af design- og udviklingsprocessen – fra konceptualisering af kampagner og elementer til styring og udførelse. Du er ekspert i dit håndværk, og kan tilpasse dig forskellige kreative stilarter og medier og har erfaring med at arbejde med andre dygtige kollegaer for sammen at levere kvalitet i verdensklasse og strategiske brandoplevelser.

Du er stærk til at konceptualisere og udføre designstrategier for vores kunder og skabe holdbare brandoplevelser, der er nyskabende, strategisk effektive og udviser et højt håndværksmæssigt niveau.

Med en sikker hånd udarbejder du skitser, storyboards, prototyper og designspecifikationer, der er nødvendige for at fuldføre den kreative proces og levere selvsikkert og professionelt til vores kunder.

Samtidigt evner du uafhængigt og proaktivt at identificere strategiske muligheder for at bygge bro mellem marketing- og produktbrandoplevelser og opsøge muligheder for at øge effekten af vores kampagner til fordel for vores kunder.

Som Digital Art Director hos nood. vil være en nøgleperson i udviklingen af ​​kreative koncepter og vil sikre, at vores arbejde altid lever op til vores kunders forventninger og nood.s høje standarder. Vi er de bedste indenfor vores felt og du har ambitioner om at vi skal forblive det fremadrettet.

 

Lidt om dig:
Du er grundlæggende en stærk designer, og din hjerne genererer lystigt ideer og koncepter. Du har et udpræget digitalt mindset, men mestrer også klassiske grafiske opgaver. Du brænder for at designe og lave stærke innovative hjemmesider og har derfor stor erfaring i WordPress og gerne temaet Elementor, Adobe Creative Suite og er klar til at strø dine faglige guldkorn om dig, når du bl.a. hjælper med:

 • Materiale til online og offline medier
 • Grafik og animationer
 • Videoredigering/produktion
 • Design af grafiske elementer til magasiner, annoncer, SoMe, displaybannere m.m.

Du må gerne kunne tænke originalt og samtidig holde fast i den røde tråd. Du ligger lunt i svinget, hvis du kan bygge videre på briefs, der ikke er helt detaljerede, og hvis du er nysgerrig af natur med en stædig finger på den digitale puls. Du ser gerne dig selv om en hybrid, som elsker at udvikle nye kompetencer og dygtiggøre dig og dine omgivelser i fællesskab.

Vi forestiller os desuden, at du har minimum disse kvalifikationer:

 • Minimum 5 års erfaring som Digital Art Director eller tilsvarende rolle, med dokumenteret succes inden for digitalt design og markedsføring
 • Teknisk højt kendskab og praktisk erfaring med udførende arbejde i WordPress, herunder gerne teamet Elementor
 • Dybdegående kendskab til Adobe Creative Suite og andre relevante designværktøjer
 • Fremragende forståelse for digitalt brugeroplevelsesdesign og UI/UX-principper.
 • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner, både internt og med vores kunder
 • Erfaring med ejendomsbranchen eller relaterede brancher er en fordel, men ikke et krav
 • Ved, hvordan du gør din erfaring gældende i et fællesskab
 • Har et højt drive og et godt humør, der gør dig i stand til at gribe de flyvende bolde på en omskiftelig arbejdsdag

 

Hvem er vi?

nood. er et kreativt specialist bureau der kombinerer erfaring fra ejendomsbranchen med mangeårig ekspertise i reklamebranchen for at levere de bedste kreative løsninger, der hjælper vores kunder med at skille sig ud. Vores team er en magisk bouillonterning af forskelligheder. Alt fra den strategiske planlægger til den nyskabende designer. Fælles for os alle er vores passion. Vores passion for det kreative arbejde.

Vi er et ungt bureau, men bygger på mere end 20 års erfaring i netop denne branche og kender alle hjørner og facetter. Det gør os også i stand til at arbejde sammen med de absolut største aktører i den danske ejendomssektor, herunder pensionskasser, private ejendomsudviklere, udenlandske ejendomsfonde og mange flere.

Du kan se frem til en hverdag på vores kontor i hjertet af København, hvor du bliver en del af et energisk og humoristisk team – og snuppe en svømmetur i Københavns Havn! Vi arbejder inden for markedsføring og branding af alle opgaver indenfor branchen, og vi arbejder med lige dele erfaring og passion. Vi er digitalt funderede og anvender stor viden om data, digitale medier og muligheder til at skabe resultater for vores kunder.

 

Vi tilbyder:

 • Et dynamisk hold af sympatiske kolleger med family feel
 • Meget varierende opgaver i alle størrelser
 • Lækkert kontor med god beliggenhed på Toldbodgade
 • Fuldtidsstilling med attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
 • Arbejdsgiver betalt frokostordning (minimumsbetaling)
 • Fast hjemmearbejdsdag (onsdag)
 • Macbook Pro og 49” widescreen skræm
 • Altid masser af frisk luft under en gåtur langs Københavns Havn

 

Ansøgning:

Hvis du har en passion for digitalt design, en flair for kreativitet og en vilje til at lede og inspirere, vil vi gerne høre fra dig! Send din ansøgning, CV og et porteføljeeksempel på dit arbejde til job@nood.dk med emnelinjen “Digital Art Director ansøgning – [Dit navn]. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og muligheden for at byde dig velkommen til vores team hos nood.

Besøg vores hjemmeside på www.nood.dk for at lære mere om os.

Af seneste projekter vi har arbejdet på kan nævnes:

https://kaktus-towers.dk

https://unity-kista.com

https://unityaarhus.com

http://fælledby.dk

https://soendrekyst.dk

https://ravnsborg-enge.dk

 

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Creative Director Katrin Mortensen katrin@nood.dk eller tlf. +45 50 88 22 52

Vi inviterer løbende til samtaler og besætter stillingen hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.