bliv en del af nood.

Oprettet 23. februar 2022

Digital marketingmedarbejder.

Hos nood. søger vi lige nu en kreativ digital marketingmedarbejder, der har lyst til at jonglere med kampagner, data og digital markedsføring.

Om stillingen
Som digital marketingmedarbejder bliver du en del af et ungt, energisk og ambitiøs digitalt team, hvor du skal være med til at løfte og drive det digitale univers for en lang række af vores kunder.

Mere specifikt vil dine arbejdsområder beskæftige sig med:

  • Assistere og supplere det digitale team
  • Opsætning af annoncer
  • Oprette og administrere sider for vores kunder (på Facebook, Instragram og LinkedIn)
  • Udarbejdelse af content planer
  • Ansvar for community management
  • Ad-hoc opgaver

Hvem er du?
Vi lever i en digital verden hvor vi bliver bombaderet med content overload og med en attention span på 8 sekunder, har vi brug for en medarbejder der kan navigere i alt fra emojis til data. Vi forestiller os at du er lidt af en kreativ blæksprutte. Måske du er vant til at sidde i en digital afdeling. Hvis ikke – så er det vigtigste bare, at du har en ægte passion for den digitale verden og du er frisk på at lære mere og udvikle dine kompetencer. Du må gerne have flair for data og det er et plus hvis du har noget teknisk kunnen og forståelse (men vi forventer ikke at du er ekspert). Du har stor kendskabsgrad til sociale platforme og det er et plus hvis du har erfaring med Facebook Business Manager.
Pssst.. Hvis du også har erfaring med Google Ads og Google Display, så sender vi dig en kæmpe virtuel thumbs up.

Hvem er vi?
nood. er et kreativt bureau der kombinerer erfaring fra ejendomsbranchen med ekspertise i reklamebranchen for at levere de bedste kreative løsninger, der hjælper virksomheder med at skille sig ud. Vores team er en magisk bouillonterning af forskelligheder. Alt fra den strategiske planlægger til den nyskabende designer. Fælles for os alle er vores passion. Vores passion for det kreative arbejde. Er der noget vi har glemt at fortælle eller vil du bare gerne vide mere om stillingen, så kontakt Emma Hjortshøj Bilsbo på emma@nood.dk eller på tlf. 81 45 07 18. Ellers send din ansøgning direkte til emma@nood.dk med ’Digital marketingmedarbejder’ i emnefeltet.

Vi inviterer løbende til samtaler og glæder os til at høre fra dig!