bliv en del af nood.

Oprettet 03. september 2022

Digital Marketing Specialist.

Er du vores nye Digital Marketing Specialist?
Hos nood. søger vi lige nu en erfaren Digital Marketing Specialist, der elsker at sammensætte effektfulde kampagner og knivskarp branding på digitale medier. Som Digital marketing specialist bliver du en del af et ungt, energisk og ambitiøst digitalt team, hvor du skal være med til at løfte og drive det digitale univers for en lang række store kunder i den danske ejendomsbranche.

Hvem er du?
Vi lever i en tid, hvor vi dagligt bliver bombarderet med content. Med en attention span på 8 sekunder, har vi brug for en skarp medarbejder, der kan navigere i alt fra emojis til data. Vi forestiller os, at du er lidt af en digital blæksprutte. Måske er du vant til at sidde i en digital afdeling eller et andet digitalt bureau. Uanset fortid er det vigtigste, at du har en ægte passion for den digitale verden, og at du er frisk på at lære mere og udvikle dine kompetencer.

Du har et stort kendskab til sociale medier, og ved hvordan de kan bruges optimalt til både organiske opslag og betalt annoncering. Du er dygtig til at udtænke effektive strategier og ser altid nye veje, når et brand skal opnå optimal opmærksomhed.

Samtidig har du erfaring med i bagagen og kan med rolig hånd samarbejde med vores digitale team og i fællesskab løfte niveauet til nye højder.

Hvis du også har erfaring med planlægning og brug af Google Ads og Google Display, er det en stor fordel.

Dine arbejdsområder består bl.a. af at:

 • Udvikle markedsføringsstrategier og koncepter
 • Udarbejde content planer
 • Være ansvarlig for kampagner og kunder
 • Udforme tilbud og oplæg på nye opgaver

Hvem er vi?
nood. er et brandingbureau beliggende vand og by, der hører hjemme på Toldbodgade 37 et stenkast fra Københavns Havn og Amalienborg. Du kan se frem til en hverdag på vores kontor i hjertet af København, hvor du bliver en del af humørfyldt og dygtigt team.

Vi kombinerer adskillige års erfaring fra ejendomsbranchen med ekspertise i reklamebranchen for at levere de bedste kreative løsninger, der får vores kunders projekter til at skille sig ud. Og det gør vi, fordi vi er dygtige til hvert vores håndværk og har frihed under ansvar. Vi markedsfører projekter hele vejen rundt, og teamet af dygtige og kreative specialister som tekstforfattere, Art Directors, Marketing Managers og rentegnere, som hver dag samarbejder, koordinerer og sørger for, at opgaverne bliver løst med høj kvalitet.

Du må gerne kunne tænke originalt og samtidig holde fast i den røde tråd. Du ligger lunt i svinget, hvis du kan bygge videre på briefs, der ikke er helt detaljerede, og hvis du er nysgerrig af natur med en stædig finger på den digitale puls. Du ser gerne dig selv om en hybrid, som elsker at udvikle nye kompetencer og dygtiggøre dig og dine omgivelser i fællesskab.

Vi forestiller os desuden, at du:

 • Har en relevant grafisk uddannelse og gerne erfaring fra bureaubranchen
 • Ved, hvordan du gør din erfaring gældende i et fællesskab
 • Har et højt drive og et godt humør, der gør dig i stand til at gribe de flyvende bolde på en omskiftelig arbejdsdag

Det er ikke et krav, at du har erfaring eller forståelse for ejendomsbranchen. Det skal vi nok lære dig.

Lidt om os
Vores kunder er ejendomsmæglere, ejendomsudviklere, pensionsselskaber, kapitalfonde og administrationshuse. Vi er et ungt bureau, men bygger på mere end 20 års erfaring i netop denne branche og kender alle hjørner og facetter. Vi tilbyder alt det ansvar, du kan løfte, og giver dig en unik mulighed for at sætte dit personlige præg. Vi har solid erfaring med branchen og står foran et væksteventyr de næste år.

 

”Vi håber, at du har potentialet til at få endnu mere ansvar på sigt, og at du har lyst til at blive endnu dygtigere inden for dit fag.” – Alexander Windig, administrerende direktør, nood.

Et digitalt funderet kontor med plads til familieliv
Du kan se frem til en hverdag på vores kontor i hjertet af København, hvor du bliver en del af et energisk og humoristisk team. Vi arbejder inden for markedsføring og branding af alle opgaver indenfor ejendomsbranchen, og vi arbejder med lige dele erfaring og passion. Vi er digitalt funderede og anvender stor viden om data, digitale medier og muligheder til at skabe resultater for vores kunder.

Vi tilbyder:

 • Et dynamisk hold af sympatiske kolleger med family feel
 • Meget varierende opgaver i alle størrelser
 • Lækkert kontor med god beliggenhed på Toldbodgade
 • Fuldtidsstilling med attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
 • Frokostordning
 • Gåture langs Københavns Havn

 

”Vi er 15 dygtige ildsjæle med hvert vores specialområde. Og jeg er bestemt ikke den traditionelle chef og skal ikke have en finger med i det hele. Jeg har tillid til mine medarbejdere, og jargonen er meget fri. Der er højt til loftet, du kan få alt det ansvar, du kan bære, og så skal det være sjovt at være på arbejde. Og det er det i høj grad også.” – Alexander

Send din ansøgning og CV til job@nood.dk med emnefeltet ”Digital Marketing Specialist”.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Personlig Assistent Emma Hjortshøj Bilsbo på emma@nood.dk eller tlf. 8145 0718.

Vi inviterer løbende til samtaler og besætter stillingen hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.