bliv en del af nood.

Oprettet 15. marts 2024

Client Manager / Chief Client Officer (CCO) – Fremtidig CEO-muligheder hos nood.

 

Er du en erfaren leder inden for reklamebranchen med dokumenteret succes inden for branding, markedsføring og salg? Har du tidligere stået i spidsen for at lede og inspirere et team til at opnå ekstraordinære resultater? Søger du en dynamisk stilling med potentiale til at avancere til CEO? Så er det måske dig, vi søger til vores nyoprettede stilling som Client Manager eller Chief Client Officer (CCO) hos nood.

Om jobbet:

Som Client Manager/CCO hos nood. vil du være ansvarlig for den daglige drift af bureauet med særligt fokus på kundepleje, salg og økonomi. Din opgave vil være mange og vil kommer til at være involveret i alle dele af forretningen, herunder være med til at udvikle og implementere strategier inden for branding og markedsføring, der sikrer vores kunders succes, daglig ledelse og personaleansvar, budgetter og økonomi mv.. Du vil samtidig fungere som bindeled mellem vores kreative team og vores kunder, og det vil være dit ansvar at sikre, at vores løsninger lever op til vores høje ambitioner og standarder.

Du vil være nøglepersonen i at opbygge og vedligeholde langvarige kunderelationer samt opsøge nye forretningsmuligheder og partnerskaber. Derudover vil du have ansvaret for at udarbejde og følge op på pipeline, håndtere budgetter og sikre, at vores økonomiske mål bliver opfyldt.

Nuværende direktør og stifter Alexander Windig er også medejer og direktør for softwarevirksomheden estatetool, og vi søger derfor et stort og engageret talent til at overtage styringen af nood. – Alexander vi fortsat være tæt på bureauet, da estatetool og nood., deler kontorer i Toldbodgade og mange kunder og opgaver indenfor ejendomsbranchen.

Lidt om dig:

Vi leder efter en dedikeret leder med minimum 5-10 års erfaring fra en lignende stilling i et reklamebureau eller lignende. Du har dokumenteret succes inden for branding, markedsføring og salg samt en solid forståelse for ledelse og økonomi. Du er en stærk kommunikator med evnen til at inspirere og motivere både internt og eksternt. Erfaring med ejendomsbranchen eller relaterede områder vil være en fordel, men ikke et krav.

Hvem er vi?

nood. er et kreativt specialist bureau der kombinerer erfaring fra ejendomsbranchen med mangeårig ekspertise i reklamebranchen for at levere de bedste kreative løsninger, der hjælper vores kunder med at skille sig ud. Vores team er en magisk bouillonterning af forskelligheder. Alt fra den strategiske planlægger til den nyskabende designer. Fælles for os alle er vores passion. Vores passion for det kreative arbejde.

Vi er et ungt bureau, men bygger på mere end 20 års erfaring i netop denne branche og kender alle hjørner og facetter. Det gør os også i stand til at arbejde sammen med de absolut største aktører i den danske ejendomssektor, herunder pensionskasser, private ejendomsudviklere, udenlandske ejendomsfonde og mange flere.

Du kan se frem til en hverdag på vores kontor i hjertet af København, hvor du bliver en del af et energisk og humoristisk team – og snuppe en svømmetur i Københavns Havn! Vi arbejder inden for markedsføring og branding af alle opgaver indenfor branchen, og vi arbejder med lige dele erfaring og passion. Vi er digitalt funderede og anvender stor viden om data, digitale medier og muligheder til at skabe resultater for vores kunder.

Vi tilbyder:

  • Et dynamisk og energisk arbejdsmiljø i hjertet af København
  • Muligheden for at arbejde med et dedikeret og humoristisk team
  • Attraktiv lønpakke og mulighed for avancement til CEO-stilling
  • Spændende og varierende opgaver inden for markedsføring og branding
  • En Macbook Pro og 49” widescreen skærm til arbejdet
  • Fast hjemmearbejdsdag (onsdag) samt andre fleksible arbejdsordninger

Ansøgning:

Hvis du har erfaringen, ekspertisen og ambitionerne til at være vores næste Client Manager eller Chief Client Officer, vil vi meget gerne høre fra dig! Send din ansøgning, CV og dokumentation for dine tidligere resultater til job@nood.dk med emnelinjen “Client Manager / CCO ansøgning – [Dit navn]”. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt.

Besøg vores hjemmeside på www.nood.dk for at lære mere om os.

Af seneste projekter vi har arbejdet på kan nævnes:

https://kaktus-towers.dk

https://unity-kista.com

https://unityaarhus.com

http://fælledby.dk

https://soendrekyst.dk

https://ravnsborg-enge.dk

Yderligere information:

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte direktør Alexander Windig på alexander@nood.dk eller tlf. +4542155555

Vi inviterer løbende til samtaler og vil besætte stillingen når den rette kandidat er fundet. Som et led i ansættelsesprocessen vil der blive foretaget udvalgte tests.

Vi ser frem til at høre fra dig og muligheden for at byde dig velkommen til vores team hos nood.