bliv en del af nood.

nood. er et serviceminded, løsningsorienteret og dynamisk brandingbureau med praktisk og personlig erfaring fra ejendomsbranchen – både som ejendomsmæglere, projektudviklere og marketingfolk.
Vi er specialister i branding og markedsføring indenfor ejendomsbranchen.

Oprettet 30. juni 2021

Erfaren projektleder med overblik som en jagtfalk

Har du solid erfaring som projektleder, og motiveres du af at have mange bolde i luften, mens du bevarer et iskoldt overblik over hele virksomhedens myretue af arbejdsopgaver? Og vil du være med til at holde kursen i førertrøjen som den stærkeste samarbejdspartner i ejendomsbranchen?

Hos nood. samler vi på dedikerede ildsjæle inden for forskellige specialeområder, og derfor har vi brug for dig, der kan holde styr på flowet af indkomne opgaver, mens du udfylder et excelark med lukkede øjne. Vi har mange års erfaring med at brande ejendomsprojekter, og har en stor kundeportefølje, som du skal hjælpe med at servicere. Dine arbejdsopgaver vil derfor variere mellem at netværke og vedligeholde det gode forhold til vores mange kontakter, og zoome ud og styre det hurtige flow i bureauets mange sideløbende kampagner.

Derudover skal du jagte nye, spændende samarbejder med dine kreative PowerPoint-præsentationer.

”Vi er på en stor vækstrejse, og har brug for en erfaren kollega, der kan understøtte virksomhedens administrative opgaver og projektlede for det øvrige team.”

– Alexander Windig, CEO

Vi tør godt kalde os selv for branchens bedste

nood. er et brandingbureau, der specialiserer sig i branding og markedsføring inden for primært den danske og skandinaviske ejendomsbranche. Du bliver en del af et energisk og ungdommeligt team med en høj volumen af opgaver, der besidder en ‘startup mentalitet’, selvom vi trækker på mange års erfaring.
Som noget nyt har nood. købt softwarevirksomheden Estatetool, der leverer software til ejendomsbranchen. Ambitionerne er tårnhøje, og vi har startet en omfattende rejse mod at blive den foretrukne leverandør til branchen. Tjek bare vores portefølje – vi har de fedeste referencer!
Derfor søger vi dig, der på 100% selvkørende energi holder fokus på alle igangværende sager, og tør prikke folk på skulderen for at få fulgt opgaverne til dørs.

 

Du er også en vinder

Ligesom os skal du også motiveres af en vækstende succesrate, men du skal først og fremmest drives af at skabe struktur og overblik. Det er vigtigt, at du er vant til at projektlede et team, og vi ser gerne, at du har minimum 5 års erfaring fra lignende arbejde med kommercielle og organisatoriske udviklingsopgaver. Derudover forventer vi at:

 • Du er struktureret, men trives med omskiftelighed og nye processer
 • Du har stærke skriftlige kompetencer, også ved strategiske og faglige beskrivelser og både på dansk og engelsk
 • Du kan udarbejde strømlinede og skarpe præsentationer, og har kendskab til de bedste præsentationsværktøjer
 • Du har gode administrative gener og god erfaring med Excel og lignende værktøjer, og har lyst til at lave et struktureret arbejde for at gennemføre og dokumentere firmaets administrative processer
 • Du har stærke kommunikative kompetencer, elsker at netværke og har erfaring med at udvikle kommunikationsstrategier og -planer
 • Du er altid på forkant med bureauets planlægning, lægger realistiske tidsplaner og følger opgaverne til dørs
 • Du har overblik over mødeplaner, og koordinerer gerne møder mellem kunder og egne folk 

 

Personlige egenskaber:

 • Du er et udadvendt team-menneske med et højt energiniveau og godt humør
 • Elsker struktur, tilstræber rettidig omhu og en høj seriøsitet i forhold til opgaverne
 • Evner at opretholde overblik i pressede situationer uden at blive stresset
 • Besidder et højt drive, og formår at motivere dine kollegaer
 • Er selvkørende og ikke bange for at bevæge dig ind på nye områder
 • Har lyst til at arbejde i en til tider skør atmosfære, hvor vi ikke tager os selv alt for højtideligt

 

Vi tilbyder:

 • En udfordrende hverdag med stor variation i opgaverne
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Et spændende job i gode lokaler, centralt beliggende på Toldbodgade
 • Søde og imødekommende kolleger og en arbejdsplads med højt humør
 • Hyggelige sociale arrangementer som fredagsbar, team-middage, sommerfest mv.
 • Frokostordning
 • Løn efter kvalifikationer

 

Et digitalt funderet kontor med byens bedste udsigt

Du kan se frem til en varieret hverdag på vores kontor i hjertet af København, hvor du bliver en del af et energisk og humoristisk team – og får en fed udsigt til Københavns Havn! Vi arbejder med markedsføring og branding af alle opgaver inden for ejendomsbranchen, og vi arbejder med lige dele erfaring og passion. Vi er digitalt funderede, og bruger vores ekspertise, kreativitet og store mængde indsamlede data til at skabe resultater for vores kunder.

 

”Vi er 14 dygtige ildsjæle med hvert vores specialområde, og jeg er bestemt ikke den traditionelle chef, og skal ikke have en finger med i det hele. Jeg har tillid til, at mine medarbejdere og jargonen er meget fri. Der er højt til loftet, man kan få alt det ansvar, man kan bære og så skal det være sjovt at være på arbejde. Og det er det i høj grad også.”

– Alexander Windig, CEO


Yderligere oplysninger:

Kontakt venligst Founder & CEO Alexander Windig på 4215 5555 eller e-mail: alexander@nood.dk, for yderligere information om stillingen.

Send din ansøgning og CV til hello@nood.dk hurtigst muligt. Venligst skriv i emnefeltet, hvilken stilling du søger. Vi leder efter den helt rigtige kandidat, og indkalder løbende til samtaler, når vi mærker, at vi har et godt match.

Vi glæder os til at høre fra dig!